reportages / video 

 

Wij verzorgen beeld en geluid van kwaliteit, zonder dat u merkt dat wij er zijn. Naast de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later. Desgewenst kan er muziek naar keuze in de reportage worden verwerkt. Wij hebben een Oog voor detail , De uitvaart productie kunt u met een gerust Hart aan ons overlaten ,we zijn specialisten en Videoreportages .  

 

 

 

"Mijn vader had een groot sociaal netwerk en we wilden dan ook iedereen de gelegenheid geven afscheid te nemen.

TOTAALBELEVING van Live Stream

 

U wilt alle aanwezigen meenemen in het verhaal en de boodschap die centraal staat tijdens Uw plechtigheid. U wilt hen een totaalbeleving laten ervaren. Ruimte en sfeer zijn elementen waarmee u grote invloed heeft op de totaalbeleving van de bezoekers thuis of online . Door de inzet van beeld- en geluidsmogelijkheden bepaalt u in grote mate de beleving van ruimte én sfeer. waarmee de evenement of dienst enz samen met alle betrokkenen online kan worden gevolgd (via live streaming vanaf een andere locatie kan worden bijgewoond), onze AV-professionals helpen u bij het creëren van een blijvende herinnering. 

 

Waarom een videoreportage?

Veel mensen kunnen zich belangrijke details van een ... !  vaak niet meer herinneren. Ontzettend jammer, want juist deze details maken het zo persoonlijk en spelen een belangrijke rol 

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij de volgende oplossingen aanbieden:

  • ✓Livestream uitzending via internet; of,
  • ✓Geluidsversterking en/of videopresentatie op een locatie,
  • ✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie op korte afstand binnen een locatie,
  • ✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie tussen 2 locaties (ook op grote afstand binnen Nederland).  

Bekijk de impressiebeelden