Horen - Zien - Beleven

In korte tijd is HERDENKINGSDIENST-LIVE.NL uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: op sociale media en online content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen en alles mooi en beeld brengen, in dat we  inspireren en in alles in beweging zetten.

 

 

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

 • Wij  verzorgen alle audiovisuele diensten rondom uitvaarten. De mogelijkheden zijn:

  • Videoreportages
  • Uitzending op internet
  • Videopresentaties
  • Meer cameraregistraties
  • Audioregistraties
  • Geluidsversterking
  • Beeld- en geluidverbindingen
  .

 

 

De kosten van een livestream kunnen erg uiteen lopen. Om partijen op een laagdrempelige manier met livestreaming kennis te laten maken hebben we START geïntroduceerd. Met het START pakket kun je al vanaf € 600 een professionele livestream opzetten.

We zijn gedreven teamspelers

 

Herdenkingsdienst TV producties spant zich in om aan alle wensen tegemoet te komen en werkt goed samen met u als opdrachtgever, de locatie, het publiek en eventuele andere leveranciers. We zijn gedreven teamspelers die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten. Of het nu gaat om concerten, evenementen, presentaties, herdenkingen of openingen. wij staan voor kwaliteit.

modernste assortiment

 

Wij hebben de juiste mensen en het modernste assortiment voor u beschikbaar. Verhuur van: geluid - beeld - licht beamers, videocamera,s, luidsprekers, mengtafels, Verhuur met bediening of losse verhuur. Als u interesse heeft in genoemde verhuurmateriaal kunt u ons bellen op tel  T: 06-511 86 902

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn .

 

De meeste klanten weten dat er een direct verband bestaat tussen kwaliteit en kosten. Hoe meer je bereid bent te betalen, des te groter de kans dat de dienst en apparatuur van goede kwaliteit zijn. Dit is een wetmatigheid welke ook wij niet kunnen doorbreken. Maar we kunnen wel iets doen aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat is altijd onze uitdaging geweest


ons Team

Herdenkingsdienst TV producties  :  is opgericht door verschillende mediapartners die werkzaam zijn in de audiovisuele-, ICT- en mediasector. 

Tim

Hans

Duco