Horen - Zien - Beleven

Wij zijn een bedrijf wat zich richt op audiovisuele ondersteuningen bij een herdenking of uitvaart. Niets is zo vervelend dan wanneer u afscheid neemt van een dierbare dat juist het geluid niet goed is, of de foto’s / video’s niet goed worden afgespeeld. Een klein team van zeer ervaren rustige technici ondersteunen deze behoeften met de beste apparatuur. Mensen zijn gevoelig voor geluid. Geluid is bepalend bij de beleving van muziek en spraak. Het volume, de klank, de definitie van het geluid en akoestiek hebben een grote invloed op het resultaat en kunnen bijdragen aan een Dierbare ervaring. Uitvaartproductie  is een faciliterend bedrijf in Geluid, Licht & video en Multimedia.wij hebben ruime ervaring en uitvaartplechtigheid informeer vandaag nog naar de mogelijkheden . 

We zijn gedreven teamspelers

 

uitvaartproducties  spant zich in om aan alle wensen tegemoet te komen en werkt goed samen met u als opdrachtgever, de locatie, het publiek en eventuele andere leveranciers. We zijn gedreven teamspelers die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten. Of het nu gaat om concerten, evenementen, presentaties, herdenkingen of openingen. wij staan voor kwaliteit.

modernste assortiment

 

Wij hebben de juiste mensen en het modernste assortiment voor u beschikbaar. Verhuur van: geluid - beeld - licht beamers, videocamera,s, luidsprekers, mengtafels, Verhuur met bediening of losse verhuur. Als u interesse heeft in genoemde verhuurmateriaal kunt u ons bellen op tel 085 06 08 950   of  T: 06-511 86 902

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn .

 

De meeste klanten weten dat er een direct verband bestaat tussen kwaliteit en kosten. Hoe meer je bereid bent te betalen, des te groter de kans dat de dienst en apparatuur van goede kwaliteit zijn. Dit is een wetmatigheid welke ook wij niet kunnen doorbreken. Maar we kunnen wel iets doen aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat is altijd onze uitdaging geweest


ons Team

uitvaartproductie is opgericht door verschillende Uitvaartmediapartners die werkzaam zijn in de audiovisuele-, ICT- en mediasector. 

Tim

Sven

Hans

Duco