Wij zijn specialisten in Geluid .

 

Bij een Kerkdienst of Uitvaart  gaat het erom dat u een juiste indruk achterlaat bij uw klant, verstaanbaarheid van de sprekers  en een zakelijke sfeer van een bepaalde accommodatie zijn de belangrijkste factoren. Wij vinden dat de spreker zichzelf moet kunnen concentreren op zijn verhaal, de techniek mag hierbij niet de stoorzender zijn..

 

 

 

 

 

een Mobiele geluidsinstallatie tijdens de begrafenis.

 

Ook voor op het kerkhof hebben wij draadloze, luidsprekers op een accu beschikbaar voor verstaanbaarheid van 50 t/m 1000 personen of welke bijvoorbeeld kan worden ingezet in de aula of op de begraafplaats. Deze luidspreker kan desgewenst worden voorzien van een draadloze microfoon, MP3-speler, of Bluetooth, zodat u ook bij het graf over een volwaardige mobiele draadloze geluidsinstallatie met kunt beschikken.     Ook kunnen wij de gehele techniek op locatie voor u verzorgen, inclusief audio –en beeldvoorzieningen en videoregistratie

 

Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen of wilt u andere wensen met ons bespreken?Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

 

 Wij bieden de volgende diensten aan:

 

 

  • Geluidsversterking [live]voor de sprekers en musici tijdens uw uitvaartdienst .
  • Projectie van foto’s of film op schermen.
  • Geluidstechnicus die de juiste Geluidsmix maakt.  
  • Gepaste Verlichting tijdens de uitvaartdienst  .
  • videocamera voor het opnemen van de Diensten. 

Geluidsopname van de afscheidsplechtigheid

Of men nu afscheid neemt in een kerk, aula van een crematorium of begraafplaats of in een ander gebouw, wij beschikken hiervoor over de juiste apparatuur en maken op een discrete wijze een geluidsopname. De microfoons vallen meestal niet op en onze mensen zijn onopvallend aanwezig om de apparatuur te bedienen. INHUREN en INFORMATIE  Als particulier kunt u ons direct inhuren. Natuurlijk mag dit ook via uw uitvaartbegeleider. Deze kan dan contact met ons opnemen.

 

 

Wij werken door het gehele land. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend informatie en een prijsopgave geven over de mogelijkheden die wij bieden om de uitvaart van uw dierbare op een passende wijze vast te leggen..