afscheid nemen is niet loslaten, het is een andere manier van vasthouden

 

 

Uitvaartfotografie :Het verlies van een dierbare is verdrietig en pijnlijk. Direct na het overlijden krijgen we echter geen tijd om te rouwen; er moet immers veel geregeld worden voor de uitvaart. Vaak gaan deze indringende ervaringen dan ook als een roes voorbij. Achteraf bedenken we pas dat het toch wel mooi was geweest als er foto’s of video zouden zijn gemaakt.

 

Foto’s of Video vormen een blijvende herinnering aan uw dierbare: aan het afscheid, de rituelen rond begrafenis of crematie, de bloemen en kaarten, de arm op een schouder.

Ook degenen die niet bij het afscheid aanwezig waren, kunnen er op die manier toch getuige van zijn.

Daarom zijn foto’s of Video zo bijzonder en waardevol. Ze kunnen troosten en helpen het verlies te verwerken.

 

Mijn aanwezigheid is tijdens een begrafenis of crematie zo onopvallend mogelijk. In stilte zal ik aanwezig zijn op een gepaste afstand, om zo de begrafenis of crematie in prachtige en persoonlijke beelden vast te leggen. U kunt ons inschakelen voor het nemen van foto's, bijvoorbeeld van het bloemwerk, tijdens een condoleancebezoek, op de dag van de uitvaart bij het vertrek van de statie of tijdens de dienst op de begraafplaats of in het crematorium. U bepaalt zelf voor welke onderdelen van de uitvaart u gebruik wilt maken van de uitvaartfotografie. Wilt u meer weten over onze uitvaartfotografie? Neem dan contact met ons op.

 

 

een special gedenk fotoboek,om nooit te vergeten!

 

 

Wanneer een dierbaar iemand overlijdt, blijven alleen de kostbare herinneringen over - verzamel ze in een mooi fotoboek en herbeleeft deze momenten! Een boek om nooit te vergeten! Deel het boek met je naasten. Vraag je naasten om diegene die overleden is te omschrijven, verzamel de berichten en de doodsbrief en wij plaatsen  de foto's in een special gedenk foto boek   - een herinnering voor het leven! Als we gedenken schenken we aandacht aan dit speciale moment of een uniek mens, we willen dit moment graag vasthouden en koesteren. Uitvaartproductie maakt met u samen een gedenkwaardige fotoboek van blijvende waarde .